«Ο Γεωργιάδης είπε ότι το θέμα λύθηκε, αλλά εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση» καταγγέλλει η μητέρα του 22χρονου που κάηκε με λάδι

Έχει πάρα πολύ πόνο, πολλές φορές τυχαίνει το βράδυ που πέφτω για ύπνο να έχω αφόρητους πόνους. Δεν μιλάμε απλά για βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο 22χρονος Βαγγέλης τα όσα βιώνει καθημερινά από τότε που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι στα χέρια και στο πρόσωπο, στην κουζίνα ξενοδοχείου στα Μάλια, όπου εργαζόταν ανασφάλιστος. 

Δείτε: Ηράκλειο: Εργατικό ατύχημα με θύμα 22χρονο ανασφάλιστο μάγειρα που υπέστη εγκαύματα β’ βαθμού

Διαμαρτυρία ξενοδοχοϋπαλλήλων για τον εργαζόμενο που κάηκε από καυτό λάδι: «Τα ξενοδοχεία αποτελούν καθημερινές “κοιλάδες των Τεμπών” για τους εργαζόμενους» (Βίντεο)

Ηράκλειο: «Με έβαλαν σε δωμάτιο με ωμά κρέατα» καταγγέλλει ο ανασφάλιστος ξενοδοχοϋπάλληλος που τραυματίστηκε από καυτό λάδι

Ο ίδιος είχε ενημέρωσει τους προισταμένους του ότι δεν μπορεί να μεταφέρει την κατσαρόλα, αλλά εκείνοι επέμεναν. Μετά τον τραυματισμό του μάλιστα όχι μόνο δεν κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά τον έβαλαν στο ψυγείο με τα κρέατα. 

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση» 

Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη ότι το θέμα λύθηκε και ότι μετά από παρέμβαση της Επιθεώρησης «ο εργαζόμενος συμφωνήθηκε να εισπράξει τα δεδουλευμένα και όποιες άλλες νόμιμες αποδοχές και η επιχείρηση να καλύψει τα έξοδα θεραπείας του», οι δηλώσεις της μητέρας του 22χρονου είναι καταπέλτης.

Μιλώντας στο Mega, η κ. Φαμπρικαράκη όχι μόνο είπε ότι η οικογένεια του παιδιού δεν έχει καμία ενημέρωση, αλλά ότι και η συμπεριφορά των ανθρώπων του ξενοδοχείου με τους οποίους επιχείρισε να μιλήσει ήταν απερίγραπτη: 

«Βγήκε ο κ. Άδωνις Γεωριάδης, είπε ότι το παιδί έχει τακτοποιηθεί όσον αφορά τα οικονομικά, ότι έχει γίνει πρόσληψη, ότι του έβαλαν τα ένσημα, ότι, ότι, ότι…Εμείς προσωπκά δεν έχουμε καμία ενημέρωση από αυτούς τους ανθρώπους. Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη χωρίς να ξέρουμε ότι είναι ο ίδιος, ήταν πολύ κυνικός, πολύ ειρωνικός, δεν ξέρω αν θα γίνει μέσα στην εβδομάδα ή αυτή που μπαίνει, αλλά εμείς προσωπικά δεν έχουμε καμία ενημέρωση».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευματα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δηλώσει την πρόθεσή της να καλύψει τα έξοδα του εγκαυματία. 

«Πάμε σε κλιματιζόμενη αίθουσα για να μην πονάς» είπαν στον εγκαυματία

Το παιδί όταν το καυτό λάδι έπεσε πάνω του, τους εκλιπαρούσε να καλέσουν ασθενόφορο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά του απάντησαν πως θα του φέρουν το δικό τους γιατρό. 

«Κι ήρθε μετά από μια ώρα ο δικός του γιατρός, μετά από μισή ώρα τους έστειλαν για να βρουν αλοιφή και μετά του είπαν ”πάμε σε κλιματιζόμενη αίθουσα” για να μην πονάει τόσο πολύ από τα εγκαύματα. Φανταστείτε να είναι το δικό σας παιδί εκεί μέσα» είπε η μητέρα του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί